topovat ověřit

Články

Originální a praktické čtení nejen pro pejskaře :-)

  • 20x

Trpasličí Pudl: štěně na prodej

100%

Chystáte si pořídit štěně trpasličího pudla? Připravili jsme pro vás článek, který vás provede nezbytnými informacemi před koupí. Od popisu plemene po důležité zdravotní vyšetření, péči a doporučení, kde štěně zakoupit.

  • 44x

Faustův pudl: Odhalení temného tajemství

100%

Odhalte temné tajemství Fausta a jeho ďábelského pudla! Ponořte se do příběhu posedlosti a zoufalé snahy o nalezení smyslu života. Článek zkoumá ďábelský pakt, ztrátu duše a boj o vykoupení. Varuje před nebezpečím posedlosti a ukazuje cestu k naději.

  • 34x

Jak předcházet obezitě u psa a zajistit mu zdravý život

100%

Obezita u psů je rostoucím problémem. Nadváha zhoršuje zdraví a snižuje pohodu psa. Článek vám poradí, jak předcházet obezitě a jak s ní bojovat. Zaměříme se na příčiny, následky a tipy pro prevenci a řešení.

  • 60x

Máme doma křížence aneb co vědět

100%

Adoptovat křížence je úžasný způsob obohacení života! Tito unikátní pejsci se těší stále větší oblibě a není divu - jsou to věrní mazlíčci s originální povahou a vzhledem. Zjistěte, co byste o nich měli vědět před pořízením.

  • 342x

4 Nejčastější chyby ve výcviku psa, děláte je taky?

80%

V tomto článku vám prozradíme 4 nejčastější chyby, které pejskaři dělají, a poradíme, jak se jim vyhnout. Získáte také tipy, jak budovat pevné a pozitivní pouto se svým psem.

  • 49x

Agresivita Jorkšírského teriéra: Roztomilý ďábel v psím rouše?

100%

Za roztomilým vzhledem Jorkšírského teriéra se může skrývat i agresivita. Naučte se ji rozpoznat a zvládat. Článek se zabývá typy agresivity, příčinami a tipy na zvládnutí.

  • 52x

Border kolie a fascinující vnímání lidských emocí

100%

Border kolie nejsou jen chytří a energičtí psi, ale také empatičtí průvodci lidskými emocemi. Objevte fascinující svět vnímání emocí u border kolií a jejich úžasné využití v terapii, záchranných pracích a přátelství.

  • 141x

Inzerce psů jen pro chovatele s PP?!

100%

Už je na čase říct "DOST!" různým množitelům a podvodníkům... Nemyslíte??? Pojďme se spojit a vytvořme společně bezpečné místo pro inzerci psů. Teď hned

  • 73x

Tajemství Louisianského leopardího psa

60%

Nakoukněte do legendy o Louisianském leopardím psu, ohromujícím plemeni z bažin. Poutavý příběh odhaluje jeho vzácnou krásu, lovecké schopnosti a neuvěřitelné spojení s přírodou. Vstupte do tajemného světa, kde stopy minulosti žijí dodnes.

  • 62x

O statečném Francouzském buldočkovi, který zachránil malou holčičku

100%

Přečtěte si dojemný příběh o Oscarovi, francouzském buldočkovi, který svojí odvahou a laskavostí změnil osudy lidí v okolí a stal se symbolem přátelství a hrdinství.

  • 64x

Odvážná čivava: Legendární síla v malém těle

100%

Objevte příběh Amayi, malé čivavy, která se stala symbolem odvahy a síly ve starodávném městě

  • 133x

Legenda o původu Shiby Inu - posvátného psa

100%

Shiba Inu, tajemné plemeno s božským původem. Jejich krásu a eleganci spojuje kousek nebeského ohně, který nesou v sobě. Jsou spojováni s provázením duší zemřelých na cestě do posmrtného života. Jejich přítomnost přináší do našich životů klid a ochranu.