topovat ověřit
  • ID: 383482
  • vloženo: 25.03.2024
  • 38x

Výmarský ohař - štěňata s PP

  • Výmarský ohař krátkosrstý
  • na prodej
  • s PP,
  • Šaratice (Okres Vyškov)

Chovatelská stanice Emerald Marvel zadá štěňátka výmarského ohaře (vrh F) ze zahraničního krytí. Štěňátka by se měla narodit kolem 7. 4. 2024. Odběr je možný od konce května. Přijímáme rezervace jak na pejsky tak na fenky.

Oba rodiče jsou nadstandardně zdravotně testovaní, na zdraví klademe velký důraz. Mají vyšetření kyčlí, loktů, vyšetření srdce a genetická vyšetření – vše s negativním výsledkem.
Matka je odchovaná v naší CHS – Amazing Huntress Emerald Marvel – šampionka krásy několika zemí, junior šampionka, grand šampionka, vítězka plemene, mezinárodní výstavní šampionka (nejvyšší výstavní titul), všestranná fena, vítězka lesních zkoušek, na podzimních zkouškách obsadila 2. místo za naším Travisem, aktivně využívaná v myslivecké praxi.
Otec – Tango Szara Wiara – mladý polský chovný pes, grand šampion a šampion krásy, vítěz FCI VII (ohařů), vítěz plemene, nejlepší mladý plemene, čekatel Mezinárodního výstavního šampiona, má složeny junior field trials zkoušky a s majitelkou se zúčastňuje společných lovů na drobnou zvěř.

Rodokmen štěňat je tažen z obou stran na české předky. Kromě českých linií jsou v rodokmenu zastoupeny i úspěšné anglické a polské linie výstavních i pracovních psů.

Něco málo o nás. Výmarské ohaře vlastníme 14 let, za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností hlavně s výcvikem a soužitím s tímto plemenem. Aktivnímu chovu se věnujeme 6 let, kdy se nám narodil náš první vrh po naší chovné feně a psovi. U našich psů dbáme hlavně na zdravotní stránku, tudíž všichni mají nadstandardní zdravotní testy. Vzhledem k tomu, že je přítel aktivní myslivec máme se psy lovecké zkoušky nad rámec uchovnění a pravidelně se s našimi psy zúčastňujeme každou sezonu honů na drobnou zvěř. Kromě stránky lovecké se věnujeme i té exteriérové a během roku se zúčastňujeme výstav jak v ČR tak i v zahraničí, kde se naši psi neztratí ani v kvalitní konkurenci.

Zájemcům o štěňátka nabízíme nadstandardní chovatelský servis a naše velmi bohaté zkušenosti jak s výcvikem, chovem, výstavami, péčí o pejska, tak i s následnou pomocí při uchovnění vašeho parťáka a při odchovu štěňátek. Se spoustou majitelů komunikuji na denní bázi, je jen na vás jak náš chovatelský servis budete chtít využít.

Štěňátka od nás budou odcházet 3x odčervená, 1x očkovaná, čipovaná, budou mít vystavený mezinárodní pet pas a rodokmen. Dostanou kupní smlouvu a manuál na štěně. Sebou si od nás štěňátko odnáší i bohatou výbavičku do začátku, která obsahuje granule na které je zvyklé, konzervu, obojek, vodítko, hračky, pamlsky a další drobnosti.

Z tohoto spojení očekáváme štěňata středně silných koster, pěkného exteriéru i dobrého pracovního potenciálu. Budou vhodná na výstavy, práci, chov, ale především jako skvělí rodinní parťáci.

Informace o rodičích, jejich fotky a kompletní přehled výsledků najdete u nás na webu http://www.emeraldmarvel.cz/

V případě zájmu o štěně z tohoto spojení mě neváhejte kontaktovat emailem: napsat email

Cena: dohodou

plemeno: Výmarský ohař
varieta: Krátkosrstý
počet štěňat: 1 pes / 1 fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP
stáří pejska: nenarozená
datum odběru: (31.05.2024) za 1 měsíc, 4 dny
místo odběru: Šaratice (Okres Vyškov)
inzerent: Emerald Marvel
účet od: 06.06.2018
ODPOVĚDĚT >> telefon neuveden