topovat ověřit
  • ID: 383589
  • vloženo: 31.03.2024
  • 163x

Italský chrtík - pes

  • Italský chrtík
  • na prodej
  • s PP,
  • Dobré Pole (Okres Břeclav)

Chovatelská stanice z Osirisova domu má pejska italského chrtíka k odběru.
Velmi perspektivní černý pejsek jménem Blitz, je připraven na odchod do nového domova. Blitz pochází z dlouho plánovaného, primárně pro sport určeného vrhu. Po velmi úspěšných rodičích. Thiago Tileco a Greytoday Uschi.
Otec: Thiago je isabelový pes pevné kostry s velmi vyrovnanou povahou, což dokazuje excelentními výsledky jak v coursingu, tak v dostizích. Jeho 3.coursingový závod v životě bylo Mistrovství Evropy, kde hned obsadil 2.místo a může se tak pyšnit titulem Vicemistra Evropy 2021.
V dostizích podává také nezanedbatelné výsledky je to dvojnásobný Mistr ČR (2022,2023), kromě sportovních úspěchů se Thiago může pochlubit i těmi výstavními mezi jeho největší úspěch patří například výhra na Středoevropské výstavě psů 2022, kde vyhrál a stal se tak Středoevropským vítězem 2022.
Matka: Uschi je černá fena malého vzrůstu, nenápadná svou výškou, ale nepřehlédnutelná svou vůlí a sportovním duchem. Na dráze je jak ryba ve vodě, což dokázala hned na svém prvním dostihu v životě, kdy doběhla těsně 2. a stala se Vicemistryní ČR 2022, o rok později už si vítězství pohlídala a vyhrála - Mistryně ČR 2023. Největším úspěchem je jednoznačně vítězství v mezinárodním dostihovém derby v Hamburku. Co se týče výstav tak tam si splnila to nejnutnější a coursingové výsledky také nejsou zanedbatelné… Kromě jiného je Uschi úžasnou matkou a její původ z úspěšného chovu Greytoday nezapře. Oba dva rodiče se účastnili Coursingového Mistrovství světa 2023.
U štěňátek z tohoto vrhu očekáváme vyrovnané povahy, sportovní i výstavní předpoklady a pevné zdraví. Zájemce rádi přivítáme u nás v chs. vše vysvětlíme a poskytneme 100% chovatelský servis. Majitele našich štěňátek se stávají nedílnou součástí našeho týmu.
Blitz je temperamentní a nebojácný pejsek, zvyklý na ostatní psy, protože je odchován ve velké smečce, zvyklý na děti a spoustu lidí. Svou povahou nám již teď dokazuje, že to bude skvělý parťák do každé rodiny. Zájemce o dostihy nebo coursing uvítáme, ale není to pro nás podmínkou!! Podmínka je pro nás spoustu lásky a pozornosti, kterou bude vyžadovat.

Cena: dohodou

plemeno: Italský chrtík
počet štěňat: 1 pes / 0 fenek
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP
stáří pejska: 2 - 4 měsíce
datum odběru: (31.03.2024) Ihned
místo odběru: Dobré Pole (Okres Břeclav)
inzerent: Vít Černý
účet od: 11.05.2021