topovat ověřit
  • ID: 383702
  • vloženo: 10.04.2024
  • 56x

Amík

  • Kříženci
  • darování
  • Kříženec,
  • Praha 1 (Okres Praha)

Hledám milující domov pro Amíka. Je to pes, rok a půl, váží 25 kilo a je to kříženec, dost pravděpodobně s retrívrem. Je očkovaný, čipovaný, vykastrovaný a odčervený. Je velmi čistotný, naprosto zdravý a nemá žádné zvláštní zdravotní potřeby ani omezení.
Amík je velmi energický, přátelský a miluje všechny lidi. Velmi rád se mazlí, vždy má přítulnou náladu. Je akční, miluje pozornost, je vytrvalý a dokáže být i divoký. Avšak má problém vycházet s ostatními psy, je dost dominantní a může vůči nim být agresivní.
Žijeme v Praze a momentálně bydlíme v bytě, a to pro Amíka není ideální prostředí, které potřebuje pro svou energii a aktivitu. Ideální by pro něj byl dům se zahradou, kde se může vyběhat a užívat si života naplno.
Hledám pro něj zodpovědné a trpělivé majitele, kteří mu budou schopni poskytnout lásku, čas, péči a výcvik, který potřebuje, a kteří ideálně mají zkušenosti s výchovou psa s agresivním chováním vůči ostatním psům. Jinak zapadne jako správný parťák jak do rodiny, tak u jednotlivce.
Pokud máte zájem o adopci Amíka nebo byste se rádi jen dozvěděli víc, neváhejte mě kontaktovat přes zprávu nebo na čísle Zobrazit telefon. Rád se s vámi domluvím na představení Amíka osobně. Jak jsem již zmínil, žijeme v Praze, ale případně se můžeme nějak domluvit i mimo Prahu.

Děkuji za váš případný zájem a těšíme se na setkání s potenciálními novými majiteli.
Jakub

Cena: Zdarma

plemeno: Kříženci
pohlaví: Pes
typ inzerátu: Daruji pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 1 - 2 roky
datum odběru: (10.04.2024) Ihned
místo odběru: Praha 1 (Okres Praha)
inzerent: Jakub Brablc
účet od: 07.03.2024