topovat ověřit
  • ID: 384109
  • vloženo: 10.05.2024
  • 38x

Flat Coated Retriever - hnědá štěňata s PP

  • Flat Coated Retriever
  • na prodej
  • s PP,
  • Heršpice (Okres Vyškov)

Chovatelská stanice Rainbow for Life nabízí poslední čokoládové chlapečky, flat coated retrievera.

- Fialový pejsek je nejdelší a druhý největší chlapák, současně druhý nejumazlenější kluk z vrhu. Má bohatě hustý kožíšek (druhý medvěd) nádhernou stavbu těla. Nejraději se mazlí a zase mazlí, ocásek nenechá nikdy v klidu a stále s ním vrtí. Venku běhá jako ďas a nejraději následuje člověka, je to prostě srdcař. Má stejně skvělé lovecké vlohy jako jeho sourozenci a miluje vodu! Hledáme mu proto vhodné majitele kteří mu otevřou náruč plnou lásky a ještě mnohem víc.

- Červený pejsek je největší pejsek z vrhu a je to pořádný chlapák s bohatě huňatým kožíškem. Je silnějšího rámce (tlapy jako medvěd), moc rád běhá a objevuje okolní svět. Je velmi kontaktní, má správné lovecké vlohy a milující a dobráckou povahu. Hledáme mu rodinu se srdcem na správném místě, kteří mu dají nejen láskyplný domov, ale i potřebné aktivní vyžití.

Pejsci pochází ze zahraničního krytí. Rodiče jsou oba hnědé barvy a mají veškeré povinné i nadstandardní zdravotní vyšetření. Rodiče mají výbornou, vyrovnanou, milou povahu a jsou živějšího temperamentu. Matka je lovecky upotřebitelná fena a oba rodiče jsou šampioni krásy. Pejsci mají vynikající vlohy pro loveckou práci, ale i nadějný exteriér. O tom se přesvědčíte i v naší fotogalerii. Perfektní budou jako parťáci pro různé akční sporty, ale také jako rodinní psi v aktivní rodině. Díky zahraničnímu rodokmenu je možný i následný chov. Uvítáme trvalý kontakt, poskytujeme našim odchovům a jejich majitelům doživotní nadstandardní chovatelský servis.

Již nyní k odběru.

Veškeré informace o rodičích, štěňátkách, ale i o nás, naleznete na našich webových stránkách : www.rainbowforlife.cz.

Prosíme o podrobné přečtení rezervačních podmínek. V případě vážného zájmu, nás neváhejte kontaktovat emailem.

Cena: dohodou

plemeno: Flat Coated Retriever
počet štěňat: 2 psy / 0 fenek
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: s PP
stáří pejska: 0 - 2 měsíce
datum odběru: (16.05.2024) Ihned
místo odběru: Heršpice (Okres Vyškov)
inzerent: Rainbow for Life
účet od: 29.12.2022
ODPOVĚDĚT >> telefon neuveden