topovat ověřit

Millie - význam a původ jména

Co jméno znamená, odkud pochází a pro jakého psa je nejvhodnější

Oblíbenost jména:1x
Popularita: 0. místo
Svátek na WEBFORDOG:19.2.
Variety jména:Mills
Význam jména:"silný bojovník"
Pohlaví:Holčičí
Typ jména:Bílá srst, Malé plemeno, Roztomilé, Anglické, Filmové

Millie je zkrácená verze jména Millicent, které má kořeny v anglosaském jazyce a v překladu znamená "silný bojovník". Toto jméno se stalo populárním v 19. století a dodnes je často používáno pro dívky.

Nicméně, v posledních letech se jméno Millie stalo ještě populárnějším díky několika celebritám, včetně britské herečky Millie Bobby Brown. Millie Bobby Brown se proslavila svými rolí v různých filmech a seriálech, ale není přímo spojována s původem jména Millie.

Takže pokud máte psa jménem Millie, můžete se těšit na to, že máte jméno s historickými kořeny a také s popularitou mezi lidmi, kteří vybrali toto jméno pro své miláčky.

A pro jakého pejska je jméno Millie podle nás vhodné?

Jméno Millie má kořeny v anglosaském jazyce a v překladu znamená "silný bojovník". Toto jméno se stalo populárním v 19. století a dodnes je často používáno pro dívky. Je vhodné pro psy s bílým zbarvením nebo bílými znaky na srsti, ale v konečném důsledku je důležité, aby jméno ladilo s osobností a chováním vašeho pejska. Může být vhodné pro aktivní, hravé a přátelské psy. Je to lehké a hravé jméno s měkkými zvuky. Pokud se vám líbí toto jméno a myslíte si, že by ladilo s vaším psem, může být skvělou volbou pro vašeho nového čtyřnohého kamaráda. :)

Máte-li doma pejska s tímto jménem, pošlete nám jeho fotku na email podpora@webfordog.cz a my ho zde vystavíme :-).