topovat ověřit
  • ID: 383237
  • vloženo: 10.03.2024
  • 9x

Alon

  • Kříženci
  • na prodej
  • Kříženec,
  • Praha 5 (Okres Praha)

❤️ ALON ♂ - hledá domov

7 let, kastrovaný
✔️ psi
❌ kočky
✔️ děti

ALON (BS) Alon je úžasný 7letý pejsek, který už příliš dlouho trpělivě čeká v útulku. Alon je přátelský, ale plachý pes, který se bojí nových situací a potřebuje čas, aby lidem důvěřoval. Potřebuje rodinu se zkušenostmi a trpělivostí a s vaší pomocí může konečně najít svůj věčný domov.

Alon je v útulku léta a my věříme, že si zaslouží druhou šanci na šťastný život. Navzdory své plachosti je Alon milý a milující pes, který touží po pozornosti a náklonnosti. Je očkovaný, čipovaný a kastrovaný a je připraven stát se věrným a oddaným členem vaší rodiny.

Chápeme, že Alonova plachost může být pro některé rodiny výzvou, ale věříme, že se správnou péčí a pozorností dokáže překonat své obavy a stát se šťastným a sebevědomým psem. Alon potřebuje někoho, kdo mu poskytne lásku, trpělivost a porozumění. Zaslouží si rodinu, která ho uvidí pro úžasného psa, kterým je, a nejen pro jeho plachost.

Vyzýváme vás, abyste zvážili adopci Alona a věnovali mu lásku a péči, kterou si zaslouží. Příliš dlouho čekal na svůj věčný domov a my věříme, že si zaslouží druhou šanci.

Alon je kastrovaný, čipovaný, očkovaný a ošetřený proti parazitům.

Pokud byste chtěli dát Alonovi domov, neváhejte nás kontaktovat. Bude se hodit do bytu i domku s oplocenou zahrádkou. Podmínkou pro adopci bude volný přístup dovnitř s vlastním pelíškem - aby měl pejsek teplo a cítil se doma. Prosíme, aby nás nekontaktovali zájemci, kteří shánějí pouze hlídače k boudě. Děkujeme za pochopení. Pejsek půjde do adopce očkovaný a čipovaný. Podmínkou adopce je dále podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku. Pokud vás tento pejsek zaujal, třeba ne na první pohled, ale až na ten druhý, kdy pod psím pohledem vidíte až do psího srdíčka, nenechte ho čekat dlouho a zavolejte nám na naše telefonní číslo Zobrazit telefon.

Cena: 5 000 CZK

plemeno: Kříženci
pohlaví: Pes
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 5 - 8 let
datum odběru: (24.03.2024) Ihned
místo odběru: Praha 5 (Okres Praha)
inzerent: Martina Bártová
účet od: 04.01.2024