topovat ověřit

Nubbine - význam a původ jména

Co jméno znamená, odkud pochází a pro jakého psa je nejvhodnější

Oblíbenost jména:1x
Popularita: 0. místo
Svátek na WEBFORDOG:18.10.
Variety jména:Nubb, Nubbi, Nubbin, Nubbinka, Nubbísek, Nubbíska
Význam jména:"nevyvinutý klas kukuřice"
Pohlaví:Unisex
Typ jména:Energetické, aktivní, Dlouhá srst, Elegantní, Krátká srst, Malé plemeno, Velké plemeno, Latinská Amerika, Neobvyklé, Starodávné, starobylé

Nubbine je poměrně neobvyklé a specifické jméno. Je možné, že toto jméno bylo vytvořeno nebo používáno jako jméno pro postavu ve fikci, ve filmu, knize nebo jiném uměleckém díle. V takovém případě by historie jména mohla být spojena s tímto konkrétním kontextem. Mohlo by se také jednat o jméno v černošské komunitě, jelikož v jejich angličtině znamená slovo nubbin "nevyvinutý klas kukuřice".

A pro jakého pejska je jméno Nubbine podle nás vhodné?

Jméno Nubbine je neobvyklé a specifické, a proto může být vhodné pro psy, kteří mají něco zvláštního nebo unikátního na svém vzhledu nebo chování. Hodilo by se například k Basenji, kteří jsou známí svým štěkotem a nezávislým chováním nebo k Mexickému naháči, který je považován za jedno z nejstarších plemen na světě. Nubbie by pasovalo i k psímu plemeni Čau-čau nebo Irskému setrovi.

Výběr jména pro psa je velmi individuální a závisí na vás a na osobnosti vašeho mazlíčka. Pokud máte rádi jméno Nubbine a cítíte, že k němu váš pes pasuje, pak je to skvělá volba!

Pejsci jménem Nubbine

Psí jméno Nubbinka v psím kalendáři na WEBFORDOG

Máte-li doma pejska s tímto jménem, pošlete nám jeho fotku na email podpora@webfordog.cz a my ho zde vystavíme :-)