topovat ověřit
  •  
  • vloženo: 01.06.2014
  • 479x

RosenWolf

  • Chováme: Saarloosův vlčák
Náhled

Proč jsme se rozhodli právě pro zvolená plemena?

Saarloosové uchvátí člověka nejdřív svým vzhledem. A pak určitou malou skupinu lidí svou povahou. Proto saarloosův vlčák není plemeno pro každého. Jeho nelze vlastnit, s ním můžete akorát žít bok po boku. Pokud ho nebudete chápat - nebudete ani jeden šťastný. A saarloos dřív nebo později s vámi nebude chtít být. Jsou nezávislí, láskyplní, tvrdohlaví a neustále vás něčemu učí. A to je to co mne na nich baví nejvíce. Každý z nich je osobnost a na světě nenajdete dva stejné jak povahou tak i fyzickou schránkou. Když získáte jejich lásku a oddanost je to nejlepší pocit na světě. Saarlos se nedá uplatit nebo zmást a dokáže okamžitě vycítit faleš a klam. A to je to proč s nimi žiju a chovám. Aby více lidí poznalo jaké to je, když vás takhle svobodomyslné zvíře miluje celým svým srdcem.

Jaký byl náš první pejsek? Jak jsme k němu přišli?

Pokud se ptáte na SAV tak to byla Ailin Pett's Wolf. Byla to 47 narozený SAV v ČR a ani jsem vlastně nevěděla co si pořizuju. Neměla jsem žádné informace o povaze a o tom co SAV jsou vlastně zač. Naštěstí Ailin je úžasná fenka a jsem moc šťastná,, že zrovna ona je zakladatelka našeho chovu a svou dokonalou povahu předala svým dětem a teď jíž vnoučatům

Jaké máme zásady a cíle v chovu?

Do chovu patří zdraví a povahově vyrovnaní psi. Chovám na povahu a exteriérově se snažím o vysoké, dlouhonohé psy se světlým okem a sytými barvami. Mám ráda tu pleádu barev, které standart SAV nabízí. Takže chovám jak vlkošedé tak i hnědé SAV.

Jakých akcí se s pejskem zúčastňujeme?

Pořádám speciální výstavu SAV 1x ročně v ČR. Jezdíme do zahraničí na výstavy do země původu SAV Nizozemska a k našim největším sousedům s nejvíce SAV Německa. Jinak 4x ročně pořádáme saarloosí víkendy pro přátele se saarloosky,.

Jakých úspěchů jsme s pejsky dosáhli?

naše Leela - Ailein Fleur RosenWolf je vzhledem ke své povaze výborná modelka na výstavy. V České Republice získala tituly: Český junior šampion, Český šampion, Grand šampion, Šampion ČMKU, Jako první SAV v ČR získala titul klubového junior šampiona KCHMPP, a klubového šampiona a to vše do 3,5 roku svého života. Ostatní dvě fenky výstavy nebaví a tak je nenutím.

Jaký servis nabízíme novým majitelům? Jsme s nimi v kontaktu?

V první řadě chci aby se moje štěně mělo dobře. Pokud mne nový majitel přesvědčí, že to tak bude (opravdu projde 1 z 10) nabízím mu doživotní rady, pomoc a všechno co bude potřebovat. Myslím, že za chovatele mluví jeho spokojení majitelé. Moji majitelé s námi jezdí na srazy a velmi často mi jezdí socializovat štěňata :)

Naše motto

Tam kde rozum nezná odpověď, poslouchej své srdce. To vždy ví.

Náhled
stanice založena: 28.01.2014
sídlo stanice:   Středočeský kraj / okr. Praha - západ / Hostivice
registrována u: FCI (ČMKU, SKJ)
chovná plemena: Saarloosův vlčák