topovat ověřit

Vrh E

  • Ruský Toy z chovatelské stanice "ze Cvrčovic"

Popis vrhu:

Ruský toy je malý pes (1,5kg-2,5kg..vysoký 22-30cm) s velkým srdcem a odvahou. Velmi chytrý, rychle a ochotně se učí. Během výcviku můžete svého psa naučit nejen povelům, poslušnosti, ale také zajímavým trikům, které malému psovi udělají spoustu radosti a vzbudí u přátel respekt a obdiv.

Ruský toy dlouhousrsty (rusky Русский той, někdy uváděn jako toychik či ruský toy teriér) je velmi malé plemeno psa původem z Ruska. Vyskytuje se ve dvou variantách; dlouhosrsté a hladkosrsté. Pes, který miluje procházky i válení na gauči. Stále veselý společník, pořád připravený si hrát. Velice rád sportuje, často dělají agility či dancing.

Štěňata zvykame zvyklý doma na plenu, venku na trávu, žádné očůrávání rohů, žádné kousání bot či kabelů.

""Ruský toy je přátelský a velmi jemný pes. Vychází dobře s mírně staršími dětmi (a naopak). Batolata by mu mohla nechtěně ublížit. Velmi dobře vychází s dětmi, ale díky delším nohám jej budete moci vzít i na delší túry.
Ruský toy je velmi rodinně zaměřený a je připoutaný ke svým majitelům"""". Při cestování či nakupování, díky jeho malému vzrůstu, lehce strčite po paždí, do kabely či malé kenelky.

Údržba: srst se nestříhá, občas pročeše, Padání chlupů je minimální, uši se postaví … praktiky se díky chlupům neznečišťuji, doporučujeme občas vyčistit zuby případně zubní kostičku, jednou za cca 3 měsíce ostříhat drápky.
Není nutné v zimě oblékat.

Zdraví: mladé, neprešlechtené plemeno netrpí žádnými speciálními nemocemi.

více na www.rusky-toy-ze-Cvrcovic.cz
"

Datum narození:

17.06.2022

Datum odběru:

20.08.2022

Rodiče štěnátek:

matka: Claire ze Cvrčovic
stanice: ze Cvrčovic
tituly: Junior Champion ČR Junior Champion Polska Junior Champion Slovenska Junior Champion kchmpp Champion Slovenska Champion Maďarska Grand Champion Slovenska Champion České republiky Champion Bosna a Hercegovina Grand Champion Bosna a Hercegovina
zdraví: Pately 0/0 ( vyšetření kloubů) Zuby nůžky plnohrupy Oči negativní= bez vad Ocas nahoru bez zalomení, vysokoposazený Vakcínace kompletní včetně testu protilátek
otec: Kalinka
stanice: Style prof D art
tituly: Hungary Junior Champion Hungary Champion, CTPE klub junior Champion BIZONYTVÁNY Mladiski Šampion Slovenije v Lepoti, campion Romania, Slovenský šampion krásy 10x CACIB 4x junior Winter, 4x BOJ, 8x BOB, 4x BOS
zdraví: pately 0/0 ( zdravotní vyšetření kloubů) Nůžkový skus plnochrupý Výrazně dlouhé a husté uši.

Štěňátka (2):

jméno: Esmina-Eirene
dat. nar.: 17.06.2022
pohlaví: Fenka
zdraví: Ok
barva srsti: Černá s pálením
stav: Zadaná
odběr: od 20.08.2022
popis:

jméno: Enzo-Eso
dat. nar.: 17.06.2022
pohlaví: Pes
zdraví: Zuby nůžky, Varlata sest...
druh srsti: Dlouhá
barva srsti: Černá s pálením
stav: Volná
odběr: od 20.08.2022
popis: