topovat ověřit
  •  
  • vloženo: 29.06.2019
  • 1398x

Red & Wal

  • Chováme: Německý pinč, Trpasličí pinč
Náhled

Jak, proč a kdy naše stanice vznikla?

Chovná stanice vznikla po uchovnění feny Calypso, která měla velmi pěkné exteriérové vlastnosti. Začalo mě bavit mít psy a chtěla jsem přispět do chovu pinčů, tak málo početného plemene v ČR, zanechat geny pro další generace pinčů v ČR.

Proč jsme se rozhodli právě pro zvolená plemena?

Jsou to skvělí parťáci, je s nimi zábava, výborně se hodí pro život v bytě i venku na zahradě či k toulkám v přírodě. Bez nich by byl život prázdný.

Jaký byl náš první pejsek? Jak jsme k němu přišli?

První pes byl knírač Ferda, po jeho ztrátě jsem si pořídila fenu Calypso Čertovo kopýtko, kterou mi doporučila dcera a chovatelka.

Jaké máme zásady a cíle v chovu?

Nemnožit bezhlavě, hledat dobrou povahu i exteriér v rámci standardu FCI. Nechci psy agresivní, těžko zvladatelné. Povaha je velmi důležitá.

Jakých akcí se s pejskem zúčastňujeme?

Výstavy v ČR i v zahraničí.

Jakých úspěchů jsme s pejsky dosáhli?

Feny německých pinčů jsou C.I.B. , Belly Ruby získala nejvyšší výstavní titul na Slovensku - Výstavný šampión Slovenskej republiky, což má v ČR z německých pinčů pouze ona, fena trpasličího pinče je Šampión ČR, SR.

Jaký servis nabízíme novým majitelům? Jsme s nimi v kontaktu?

Poradna - po celou dobu života psa, PP, výbavička pro cestu do nového domova, první očkování, rezervační a kupní smlouva, možnost letního pobytu během 14 dní dovolené, pomoc při hledání nového majitele.

Naše motto

Život bez psů je nudný a prázdný.

Náhled
stanice založena: 01.01.2012
sídlo stanice:   Zlínský kraj / okr. Vsetín / Vsetín
registrována u: FCI (ČMKU, SKJ)
chovná plemena: Německý pinč, Trpasličí pinč