topovat ověřit

Novinky / blog, aneb, co se u nás děje :-)

  • Chovatelské stanice "Silesian Weim"

Čekáme štěňátka

01.03.2023

Pokud půjde vše podle plánu a štěstí bude na naší straně, tak se koncem března v naší CHS narodí opět po delší odmlce štěňátka na která se neskutečně těšíme.
Jde o náš céčkový odchov – Cassie Silesian Weim. Tento vrh bude odchován u majitelky Cassie – Ivany Marešové Počinkové, ale štěňátka budou zapsána pod naší CHS Silesian Weim.
Jde o Cassinky druhý vrh a jedná se o zahraniční krytí s úžasným mladým psem, který nás okouzlil svou světlou stříbrnou barvou, milou, vyrovnanou a přátelskou povahou, elegantním tělem, krásnou hlavou a v neposlední řadě také svým skvělým rodokmenem – Grey Classic’s secret Services “ Johnny“
Pro možnost zamluvení štěněte z toho spojení, můžete kontaktovat majitelku Ivanu na tel: +420 723 062 136 , nebo pište na e-mail: ivka.mares@gmail.com
Můžete také kontaktovat přímo mně na tel: +420 777 008 074 nebo psát na e-mail: lenka@silesianweim.cz
Prosím pouze vážní zájemci, kteří si uvědomují co obnáší pořízení nového člena rodiny a také je nutno si uvědomit, že výmarský ohař je velmi aktivní pes, který potřebuje hodně pohybu. Proto upřednostňujeme aktivní zájemce a nebo ty, kteří mají s výmarem již zkušenosti. Naše štěňata nebudou prodána zájemcům, kteří mají v plánu mít štěně v kotci. Výmarský ohař je velmi kontaktní plemeno a je rád se svou rodinou.
Štěňátka půjdou do nových domovů ve věku osmi týdnů, budou čipovaná, odčervená s pet pasem a budou mít kupírované pruty.