topovat ověřit
  •  
  • vloženo: 19.01.2024
  • 28x

Auf Moravia

  • Chováme: Maďarský ohař drátosrstý
Náhled

Jak, proč a kdy naše stanice vznikla?

Vše začalo fenkou jako společník, pak jsme zjistili, jak ji baví lovecký výcvik a že má pro to skvělé předpoklady, a pak už byly výstavy atd. a skončili jsme zamilovaní do tohoto plemene a s novou výzvou - chovatelskou stanicí.

Proč jsme se rozhodli právě pro zvolená plemena?

MOD jsou nádherní veselí psi, kteří jsou odolní venku, ale zároveň mazliví gaučáci. Skvělí doma, s dětmi, nejsou dominantní, velmi poslušní. A aktivní.

Jaké máme zásady a cíle v chovu?

Hlavním cílem chovatelské stanice „Auf Moravia“ je chovat a odchovat šťastné, zdravé a vyvážené psy, kteří budou mít vynikající charakter, loveckou vášeň a úžasné potomky, a přispějí tak k rozšíření tak skvělého plemene.

Jakých akcí se s pejskem zúčastňujeme?

Lovecké zkoušky, výstavy, v ČR, Maďarsku i zahraničí.

Jakých úspěchů jsme s pejsky dosáhli?

Výstavy: 2x výborný, CAC Zkoušky: vše v I. ceně, Memoriál MVDr. Michálka, II. cena, 362 b., Pohár největšího smolaře ???????????? / 2022

Jaký servis nabízíme novým majitelům? Jsme s nimi v kontaktu?

Je důležité, aby se pejsci dostali do rodiny, kde budou oboustranně spokojení. Zůstáváme v kontaktu, zajímáme se o stav a zdraví pejska, v případě problému jej vezmeme zpět.

Naše motto

Zaměřujeme se na jedno plemeno, které bylo vybráno s důrazem na zdraví, povahu a krásu - maďarského drátosrstého ohaře. Chceme zvýšit chovatelskou kvalitu tohoto úžasného odolného loveckého plemene.

stanice založena: N\A
sídlo stanice:   Praha / okr. Praha / Praha 1
registrována u: FCI (ČMKU, SKJ)
chovná plemena: Maďarský ohař drátosrstý