topovat ověřit
  • ID: 383265
  • vloženo: 10.03.2024
  • 22x

Oscar

  • Kříženci
  • na prodej
  • Kříženec,
  • Praha 5 (Okres Praha)

❤️ OSKAR ♂ - hledá domov

2 roky, kastrovaný
✔ psi
❓ kočky
✔ děti

OSKAR (BS) je dvouletý pejsek, který byl zachráněn z velmi špatných podmínek. I přes to nezanevřel na svět a je velmi milý, plný lásky a touhy po pozornosti a společnosti. Miluje ostatní psy, dobře s nimi vychází stejně tak s lidmi a dětmi. Oskarovi jsou 2 roky, je kastrovaný, očkovaný a má pas. Velmi rád si hraje s lidmi, dětmi a jinými psy. V útulku měl kontakt s kočkami na které neútočil ani jim nechtěl ublížit. Neměl by mít tedy ani s kočičkami problém. Oskar je opravdu úžasný pes, kterého jsme zachránili před hroznou smrtí. Tento chlapeček se již nesmírně těší na novou rodinu, která ho zahrne nesmírnou láskou.

Mějte, prosím, na paměti, že tento chlepeček zatím nepoznal mnoho hezkého a že je potřeba mu věnovat čas a energii. Může tak i ze začátku ničit věci a neposlouchat. Pak je již jen na Vás ji svědomitě vychovat.

Domov pro Oskara hledáme buď v bytě, nebo v domku s oplocenou zahrádkou.

Žádáme ale, aby nás nekontaktovali zájemci, kteří shánějí pouze hlídače k boudě. Podmínkou pro adopci bude volný přístup dovnitř s vlastním pelíškem – aby měl pejsek teplo, cítil se jako doma a byl v centru veškerého dění. To je pro nás velmi důležitá podmínka, protože většina našich svěřenců si v minulosti prošla peklem na Zemi a nyní již potřebují hlavně teplo, touží po laskavé náruči, pohlazení a podrbání na bříšku. Děkujeme za pochopení. Do adopce půjde očkovaná a čipovaná. Podmínkou adopce je předadopční kontrola, podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku.

V případě zájmu o adopci volejte na tel: Zobrazit telefon

Cena: 5 000 CZK

plemeno: Kříženci
pohlaví: Pes
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 1 - 2 roky
datum odběru: (24.03.2024) Ihned
místo odběru: Praha 5 (Okres Praha)
inzerent: Martina Bártová
účet od: 04.01.2024