topovat ověřit
  • ID: 383271
  • vloženo: 10.03.2024
  • 15x

Kan

  • Kříženci
  • na prodej
  • Kříženec,
  • Praha 5 (Okres Praha)

❤️ KAN ♂ - hledá domov

9 let, kastrovaný
✔️ psi
❌ kočky
✔️ děti

KAN (BS) je devítiletý pejsek, který byl zachráněn z ulice jako malé štěně a nikdy nedostal šanci na svůj vysněný domov. Doufáme, že si náš velký kluk získá něčí srdce a tuto šanci dostane. Kan je mazlivý, hravý, miluje míčky a pamlsky, má rád lidi, děti a snáší se se psy. Je hodně fixovaný na lidi, tak by pro něj bylo nejlepší, kdyby se v novém domově nemusel o svého páníčka dělist s jiným pejskem. Co opravdu nemá rád, to jsou kočky. Kan je kastrovaný, očkovaný, čipovaný, má pas.

Mějte, prosím, na paměti, že tento chlepeček zatím nepoznal mnoho hezkého a že je potřeba mu věnovat čas a energii. Může tak i ze začátku ničit věci a neposlouchat. Pak je již jen na Vás ji svědomitě vychovat.

Domov pro Kana hledáme buď v bytě, nebo v domku s oplocenou zahrádkou.

Žádáme ale, aby nás nekontaktovali zájemci, kteří shánějí pouze hlídače k boudě. Podmínkou pro adopci bude volný přístup dovnitř s vlastním pelíškem – aby měl pejsek teplo, cítil se jako doma a byl v centru veškerého dění. To je pro nás velmi důležitá podmínka, protože většina našich svěřenců si v minulosti prošla peklem na Zemi a nyní již potřebují hlavně teplo, touží po laskavé náruči, pohlazení a podrbání na bříšku. Děkujeme za pochopení. Do adopce půjde očkovaná a čipovaná. Podmínkou adopce je předadopční kontrola, podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku.

V případě zájmu o adopci volejte na tel: Zobrazit telefon

Cena: 5 000 CZK

plemeno: Kříženci
pohlaví: Pes
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 8 a více
datum odběru: (24.03.2024) Ihned
místo odběru: Praha 5 (Okres Praha)
inzerent: Martina Bártová
účet od: 04.01.2024