topovat ověřit
  • ID: 383321
  • vloženo: 13.03.2024
  • 32x

Goldie

  • Kříženci
  • na prodej
  • Kříženec,
  • Praha 5 (Okres Praha)

❤️ GOLDIE ♀ - hledá domov

2 roky, kastrovaná
✔️ psi
❌ kočky
✔️ děti

GOLDIE (BB) je mladá dvouletá fenka, která zachráněna z ulic Bosny. Zatím nedostala šanci na vlastní domov. Goldie miluje děti a lidi. Jiných psů se ze začátku bojí ale po pár dnech se uklidní a je s nimi v pohodě. Co si brání před ostatními psy je ale jídlo. Kdo by se jí taky divil že, život na ulici není snadný. Nemá ale ráda kočky. Co má ráda, to je mazlení :) Goldie umí i hlídat, ale rozhodně to není žádný pes do boudy k objektu. Je kastrovaná, očkovaná, čipovaná, má vlastní pas. Tato holčička se již nesmírně těší na novou rodinu, která ji zahrne nesmírnou láskou. Za to co prožila si to určitě zaslouzí, co říkáte?

Mějte, prosím, na paměti, že tato holčička zatím nepoznala mnoho hezkého a že je potřeba jí věnovat mnoho času a energie. Může tak i ze začátku ničit věci a neposlouchat. Pak je již jen na Vás ji svědomitě vychovat.

Domov pro Goldie hledáme buď v bytě, nebo v domku s oplocenou zahrádkou.

Žádáme ale, aby nás nekontaktovali zájemci, kteří shánějí pouze hlídače k boudě. Podmínkou pro adopci bude volný přístup dovnitř s vlastním pelíškem – aby měl pejsek teplo, cítil se jako doma a byl v centru veškerého dění. To je pro nás velmi důležitá podmínka, protože většina našich svěřenců si v minulosti prošla peklem na Zemi a nyní již potřebují hlavně teplo, touží po laskavé náruči, pohlazení a podrbání na bříšku. Děkujeme za pochopení. Do adopce půjde očkovaná a čipovaná. Podmínkou adopce je předadopční kontrola, podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku.

V případě zájmu o adopci volejte na tel: Zobrazit telefon

Cena: 5 000 CZK

plemeno: Kříženci
pohlaví: Fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 1 - 2 roky
datum odběru: (24.03.2024) Ihned
místo odběru: Praha 5 (Okres Praha)
inzerent: Martina Bártová
účet od: 04.01.2024