topovat ověřit
  • ID: 383324
  • vloženo: 13.03.2024
  • 180x

Olive

  • Kříženci
  • na prodej
  • Kříženec,
  • Praha 5 (Okres Praha)

❤️ OLIVE ♂ - hledá domov

4 měsíce
✔ psi
✔ kočky
✔ děti

OLIVE (BS) Této kuličce jsou nyní 4 měsíce, v dospělosti předpokládáme střední velikost. Byla zachráněna z velmi špatných podmínek. Tento chlupáč se již těší na novou rodinu, která jej zahrne nesmírnou láskou. Na pejsky je zvyklá a obecně socializovaná. Má také velmi milou povahu. Je to zvědavý pejsek, který ani po svých nešťastných zkušenostech nezanevřel na svět a už se nedočkavě těší na teplý pelíšek, pamlsek a lidské pohlazení.

Mějte, prosím, na mysli, že se jedná o malé štěně, kterému je potřeba věnovat velmi mnoho času a energie. Může tak i ze začátku ničit věci a neposlouchat. Pak je již jen na Vás pejska svědomitě vychovat.

Domov pro Olive hledáme buď v bytě nebo v domku s oplocenou zahrádkou. Žádáme ale, aby nás nekontaktovali zájemci, kteří shánějí pouze hlídače k boudě. Podmínkou pro adopci bude volný přístup dovnitř s vlastním pelíškem – aby měl pejsek teplo, cítil se jako doma a byl v centru veškerého dění. To je pro nás velmi důležitá podmínka, protože většina našich svěřenců si v minulosti prošla peklem na Zemi a nyní již potřebují hlavně teplo, touží po laskavé náruči, pohlazení a podrbání na bříšku. Děkujeme za pochopení. Do adopce půjde očkovaný a čipovaný. Podmínkou adopce je předadopční kontrola, podpis adopční smlouvy a úhrada adopčního poplatku.

V případě zájmu o adopci volejte na tel: Zobrazit telefon

Cena: 5 000 CZK

plemeno: Kříženci
počet štěňat: 0 psů / 1 fenka
typ inzerátu: Prodám pejska
průkaz původu: Kříženec
stáří pejska: 2 - 4 měsíce
datum odběru: (24.03.2024) Ihned
místo odběru: Praha 5 (Okres Praha)
inzerent: Martina Bártová
účet od: 04.01.2024