topovat ověřit
  •  
  • vloženo: 10.03.2017
  • 652x

MISTERA BELECO

  • Chováme: Afgánský chrt, Anglický chrt, Greyhound
Náhled

Jak, proč a kdy naše stanice vznikla?

Vznikla před více než deseti lety s druhou fenečkou Afgánského chrta a s prvními plány odchovu našich prvních štěňátek. Naším cílem není každoroční odchov velkého počtu štěňat, ale snažíme se co nejvíce času a lásky věnovat všem stávajícím jedincům smečky. Pro nás je důležitý uvážený výběr chovných jedinců, splňující plně standard plemene jak povahově , zdravotně, tak exteriérem.

Proč jsme se rozhodli právě pro zvolená plemena?

První Afgánský chrt byl zachráněný ze zoufalých podmínek. Tak moc nám fenečka Ladynka přirostla k srdíčku, že chrti jsou naší neoddělitelnou součástí. Milujeme je - jsou to aristokrati...

Jaký byl náš první pejsek? Jak jsme k němu přišli?

Úplně první byla fenečka Afgánského chrta zachráněná ze zoufalých podmínek (téměř na pokraji smrti) Byla silná bojovnice s největším srdíčkem.... První Greyhound byl zachráněný z Anglie - bývalý dostihový psík. Jeho vděčnost by se v jeho očích dala číst...

Jaké máme zásady a cíle v chovu?

Naším cílem není každoroční odchov velkého počtu štěňat, ale snažíme se co nejvíce času a lásky věnovat všem stávajícím jedincům smečky. Pro nás je důležitý uvážený výběr chovných jedinců, splňující plně standard plemene jak povahově , zdravotně, tak exteriérem.

Jakých akcí se s pejskem zúčastňujeme?

Ano, pravidelně se účastníme mezinárodních výstav v zahraničí. Naši psi jsou Šampioni, někteří Interšampioni . účastníme se i světových výstav.

Jakých úspěchů jsme s pejsky dosáhli?

ŠAMPIONI A INTERŠAMPIONI.

Jaký servis nabízíme novým majitelům? Jsme s nimi v kontaktu?

Je pro nás prioritou být v kontaktu s každým majitelem našich odchovů. Máme přátelské vztahy a jsme v kontaktu a navštěvujeme se. Jsme za to moc vděčni.

Naše motto

Vítejte v naší malé rodinné chovatelské stanici Mistera Beleco ! Mezinárodně chráněná chovatelská stanice - chováme s pravidly FCI Registered kennel - we breed with FCI rules Jsme členem a chováme pod KCHCH - Klub chovatelů chrtů We are member and breed with Czech (Club Breeders of Sigthounds) Naším cílem není každoroční odchov velkého počtu štěňat, ale snažíme se co nejvíce času a lásky věnovat všem stávajícím jedincům smečky. Pro nás je důležitý uvážený výběr chovných jedinců, splňující plně standard plemene jak povahově , zdravotně, tak exteriérem. Narození štěňátek je pro nás velká událost, která je dlouhodobě plánována a náležitě očekávána.. Jsou chována v souladu s pravidly FCI a ČMKU a plemennými standardy FCI.

Náhled
stanice založena: N\A
majitel stanice: Petra Meszová
sídlo stanice:   Jihočeský kraj / okr. Jindřichův Hradec / Dačice
registrována u: FCI (ČMKU, SKJ)
chovná plemena: Afgánský chrt, Anglický chrt, Greyhound