topovat ověřit
  •  
  • vloženo: 28.03.2024
  • 18x

Energy of Africa

  • Chováme: Rhodézský ridgeback
Náhled

Jak, proč a kdy naše stanice vznikla?

Naši chovatelskou stanici jsme založili v roce 2010 a jeji název vybírali tak, aby se v něm odrážel africký původ tohoto plemene, které měla naše první fenka v přímé linii.

Proč jsme se rozhodli právě pro zvolená plemena?

Tohle plemeno nás uchvátilo už mnohem dříve než jsme si pořídili našeho prvniho RR. Jsou skvělými a oddanými členy rodiny.

Jaký byl náš první pejsek? Jak jsme k němu přišli?

Prvním RR v naší rodině byla fenka A'di,brali jsme si ji jako už roční z rodiny která se jí zbavovala. Byla to úžasná psí duše,... tak moc výjimečná a za moc jí vděčíme ❤️. Navždy zůstane v našich ❤️.

Jaké máme zásady a cíle v chovu?

Chovat zdravé a exteriérově hezké jedince. Snažíme se dělat vše s láskou a věnujeme tomu spoustu času.

Jakých akcí se s pejskem zúčastňujeme?

Velkým koníčkem je vystavování. Účastníme se výstav nejen u nás, ale i v zahraničí. Snažíme se v tomto pomáhat i našim odchovům pokud si sami na vystavování netroufají. Okrajové se věnujeme coursingu a rádi chodíme do přírody na procházky.. Z našich odchovů máme pejsky kteří se věnují canisterapii, sportovním aktivitám nebo mají zkouškám poslušnosti.

Jakých úspěchů jsme s pejsky dosáhli?

Máme spousty krásných ocenění a trofejí z výstavních kruhů a za dobu našeho chovu spousty Inter šampionů, šampionů, klubových vítězů, jsme na naše psy i odchovy moc pyšní.

Jaký servis nabízíme novým majitelům? Jsme s nimi v kontaktu?

Jako správná Chovatelská stanice samozřejmě nabízíme doživotní chovatelský servis jak v radách výchovy, zdraví, vystavování nebo jen se podělit o běžnou radost ????.

Naše motto

Ridgeback - srdeční závislost ❤️

Náhled
stanice založena: 05.11.2010
sídlo stanice:   Olomoucký kraj / okr. Přerov / Přerov
registrována u: FCI (ČMKU, SKJ)
chovná plemena: Rhodézský ridgeback