topovat ověřit

Nembulka - význam a původ jména

Co jméno znamená, odkud pochází a pro jakého psa je nejvhodnější

Oblíbenost jména:2x
Popularita: 0. místo
Svátek na WEBFORDOG:14.7.
Variety jména:Nemba, Nembi, Nembička, Nembísek, Nemča
Význam jména:"mlhovina"
Pohlaví:Holčičí
Typ jména:Malé plemeno, Roztomilé, Dlouhé, Neobvyklé

Nembulka by se mohlo hodit pro pejska menšího vzrůstu, především fenu, díky přidání přípony "-ka" na konec jména. Toto jméno by mohlo být ideální pro psa s roztomilým vzhledem a přátelskou povahou, který by mohl být oslovován takovým jménem.

Nicméně, jak již bylo zmíněno dříve, výběr jména by měl být založen na vlastnostech a charakteru psa. Pokud váš pes má jiné vlastnosti, které se shodují s jménem Nembulka, může to být také vhodná volba. Například pokud má pes měkkou a chlupatou srst, jméno Nembulka by mohlo být vhodné díky svému zvukovému podobenství s anglickým slovem "Nebula", což znamená mlhovina.

V každém případě je důležité vybrat jméno, které se vám líbí a které vyjadřuje vaši osobnost a vztah k vašemu psu. Jméno by mělo být snadno vyslovitelné, aby se váš pes mohl naučit své jméno rychleji, a mělo by být také originální a nepříliš běžné. Hlavní je, aby bylo jméno pro vás a vašeho psa příjemné a aby jste s ním byli spokojeni.

A pro jakého pejska je jméno Nembulka podle nás vhodné?

Když se řekne jméno Nembulka, neexistuje žádné konkrétní plemeno psa, které by se s ním automaticky spojilo.

 Každý si může spojovat toto jméno s jiným plemenem, podle svých vlastních asociací a zkušeností.

 Někomu se může Nembulka spojovat s malým drsnosrstým teriérem, jinému s pomeranianem nebo třeba s jiným menším plemenem se sympatickým vzhledem. Nechť je to pro každého individuální a věřím, že každý najde plemeno, které mu bude připadat jako to "správné" pro jméno Nembulka.

Nám by se líbilo například pro malého, krásného Kavalír King Charles španěla nebo roztomilého Pekingského palácového psíka či přátelského Bulteriéra.

Máte-li doma pejska s tímto jménem, pošlete nám jeho fotku na email podpora@webfordog.cz a my ho zde vystavíme :-).