topovat ověřit

Qora - význam a původ jména

Co jméno znamená, odkud pochází a pro jakého psa je nejvhodnější

Oblíbenost jména:63x
Popularita: 0. místo
Svátek na WEBFORDOG:23.4.
Variety jména:Cora, Corra, Kora, Korra, Qor, Qory
Význam jména:"krásná", "srdce" nebo "duše"
Pohlaví:Holčičí
Typ jména:Elegantní, Roztomilé, Anglické, Krátké

Jméno Qora (nebo také Cora) není zcela běžné jméno pro psy a nemá konkrétní historický nebo kulturní původ. Je to moderní jméno, které může být vytvořeno z různých zdrojů, jako jsou například přídavná jména, slovesa nebo jména míst.

Nicméně, jméno Qora může mít několik možných významů, například v jazyce súdánštiny, kde znamená ."krásná", nebo v hindštině, kde označuje "srdce" nebo "duši" Také se objevuje jako příjmení a může mít různé významy v různých kulturách.

V každém případě je důležité, aby jméno, které si zvolíte pro svého psa, bylo snadno vyslovitelné a krátké, aby si pes mohl rychle zvyknout na své jméno a reagoval na něj.

A pro jakého pejska je jméno Qora podle nás vhodné?

Jméno Qora může být vhodné pro různé plemena psů. Výběr jména závisí na osobních preferencích majitele a na charakteristice psa. Jméno Qora má exotický a neobvyklý zvuk, takže by mohlo být vhodné pro psy, kteří mají něco výjimečného nebo jedinečného na svém vzhledu nebo chování. Některá plemena, která by mohla být spojována se jménem Qora, jsou například:

Sibiřský husky: Qora by mohla být zajímavou volbou pro toto plemeno, které je známé svou krásnou srstí a energickou povahou.

Aljašský malamut: Toto plemeno je blízké huskymu a má podobné vlastnosti. Jméno Qora by se k němu také hodilo.

Černý Labrador retrívr: Qora by mohla být pěkným jménem pro černého labradora, který má elegantní vzhled a přátelskou povahu.

Belgický ovčák: Qora by mohla ladit s tímto inteligentním a ochotným plemenem, které je často využíváno jako služební pes.

Samozřejmě, můžete použít jméno Qora pro jakéhokoli psa. Neexistují pevná pravidla pro volbu jmen, takže je to především o vaší osobní preferenci a o tom, co vám přijde nejlepší.

Máte-li doma pejska s tímto jménem, pošlete nám jeho fotku na email podpora@webfordog.cz a my ho zde vystavíme :-).