topovat ověřit

Flappy - význam a původ jména

Co jméno znamená, odkud pochází a pro jakého psa je nejvhodnější

Oblíbenost jména:1x
Popularita: 0. místo
Svátek na WEBFORDOG:13.3.
Variety jména:Flap, Flaparella, Flaparoo, Flapcake, Flapdoodle, Flapito, Flapitude, Flapjack, Flapmeister, Flapnoodle, Flapster, Flapsy, Flaptastic, Flapuccino, Flapwing
Význam jména:pohybovat se rychle
Pohlaví:Unisex
Typ jména:Krátká srst, Anglické, Exotické

Původ jména Flappy není úplně jasný, ale pravděpodobně vychází ze slova "flap", což znamená mávat křídly nebo pohybovat se rychle nahoru a dolů. Proto může být toto jméno vhodné pro psy s energickou a hravou povahou, kteří rádi běhají a skáčou. Také se jedná o poměrně neobvyklé jméno, což může být pro některé majitele psů přitažlivé, protože chtějí dát svému psu jméno, které není příliš časté.

Pro jakého pejska je jméno Flappy vhodné?

Jméno Flappy by mohlo být vhodné pro psy s energickou a hravou povahou, kteří mají tendenci běhat a skákat, a rádi si hrají se svými páníčky nebo s jinými psy. Může být například vhodné pro Jack Russell Teriér, Maltezský psík, Cavalier King Charles Španěl, Beagle nebo Corgi. Jméno Flappy může být přitažlivé pro majitele psů, kteří hledají originální jméno pro svého psa. Nicméně, jakékoliv jméno může být použito pro jakékoliv plemeno psa, pokud se majiteli líbí a pasuje k jeho charakteru a vzhledu.

Máte-li doma pejska s tímto jménem, pošlete nám jeho fotku na email podpora@webfordog.cz a my ho zde vystavíme :-).