topovat ověřit

Články

Praktické rady

  • 344x

Máte rádi obří plemena?

100%

Objevte svět obřích plemen! Článek pro začínající chovatele přináší důležité informace o chovu, péči, zdraví a výběru těchto impozantních společníků.

  • 147x

Máte rádi miniaturní plemena?

100%

Ponořte se do světa malých a miniaturních plemen a objevte, proč jsou tak oblíbená. V našem článku se dozvíte o jejich výhodách, nevýhodách, zdravotních problémech a péči. Dále se zaměříme na důležitost odpovědného chovu a jak vybrat zdravé štěně.

  • 535x

Máte rádi pejsky s krátkým čumáčkem?

80%

Jste milovníkem těchto roztomiloučkých psích plemen s krátkým čumáčkem? Představujeme vám plemena s plochým obličejem, jejich pozitivní stránky, potenciální nevýhody a jak si vybrat toho pravého. Těšíte se?

  • 651x

Molossoidní psi: Průvodce pro začínající chovatelé

80%

Molossoidní psi, známí také jako dogovitá plemena, jsou velká a impozantní plemena, která poutají pozornost nejen svým vzhledem, ale také svým charakterem...

  • 385x

Psi s dredy

60%

Psi s dredy: záhada, která fascinuje každého milovníka zvířat. Co stojí za vývojem jejich neobvyklé srsti? Jaká plemena přicházejí s těmito kouzelnými kudrlinkami? A jaká péče je pro tyto neotřelé společníky nezbytná?

  • 267x

Nahatá plemena: výhody a nevýhody péče o psy bez srsti

60%

Zvláštní vzhled, hravost a inteligence - to jsou jen některé z charakteristik, které jsou spojeny s nahatými psy. Tito psi jsou stále populárnější jako domácí mazlíčci, ale jaké jsou výhody a nevýhody tohoto jedinečného typu psa?

  • 399x

Přemýšlíte o tom, že byste si pořídili psa?

100%

Zvažujete pořízení psa? Je to rozhodnutí, které byste měli pečlivě promyslet. Před tím, než si pořídíte nového psího společníka...

  • 158x

Kudrnatá srst: Přednosti, nevýhody a péče o tento jedinečný typ srsti

100%

Kudrnatá srst u psů je naprosto kouzelná a přináší s sebou jedinečnou krásu a osobitost. Pokud zvažujete pořízení psa s kudrnatou srstí, je důležité znát některé specifika této srsti a pečlivě zvážit, zda je pro vás a váš životní styl vhodná.

  • 214x

Máte rádi huňatá plemena?

100%

I když jsou huňatá plemena psů krásná a příjemná, existují také některé úskalí, které majitelé těchto psů musí brát v úvahu:

  • 152x

První pomoc právě narozeným štěňatům

100%

Prvních několik dnů po narození je pro štěňata velmi důležité, protože jsou velmi křehká a citlivá. Proto je nutné, abyste jako majitelé věděli, jak poskytnout první pomoc právě narozeným štěňatům.

  • 375x

Jak se připravit na porod štěňátek

100%

Příprava na porod štěňátek je velmi důležitá pro zajištění zdraví a bezpečnosti vaší fenky i štěňat. V článku najdete několik tipů, jak se připravit na porod fenky.

  • 233x

Stres u psů: Jak ho odhalit a jak s ním pracovat

100%

Přinášíme vám článek od psí trenérky a autorky projektu PSÍ NORA, Petry Světlíkové, která pomáhá lidem s výchovou a výcvikem jejich miláčků. Své klienty inspiruje k pochopení psí komunikace, která je základem k jejich vztahu.