topovat ověřit

Články

Zajímavosti

  • 70x

Tajemství Louisianského leopardího psa

60%

Nakoukněte do legendy o Louisianském leopardím psu, ohromujícím plemeni z bažin. Poutavý příběh odhaluje jeho vzácnou krásu, lovecké schopnosti a neuvěřitelné spojení s přírodou. Vstupte do tajemného světa, kde stopy minulosti žijí dodnes.

  • 54x

O statečném Francouzském buldočkovi, který zachránil malou holčičku

100%

Přečtěte si dojemný příběh o Oscarovi, francouzském buldočkovi, který svojí odvahou a laskavostí změnil osudy lidí v okolí a stal se symbolem přátelství a hrdinství.

  • 57x

Odvážná čivava: Legendární síla v malém těle

100%

Objevte příběh Amayi, malé čivavy, která se stala symbolem odvahy a síly ve starodávném městě

  • 124x

Legenda o původu Shiby Inu - posvátného psa

100%

Shiba Inu, tajemné plemeno s božským původem. Jejich krásu a eleganci spojuje kousek nebeského ohně, který nesou v sobě. Jsou spojováni s provázením duší zemřelých na cestě do posmrtného života. Jejich přítomnost přináší do našich životů klid a ochranu.

  • 20 634x

Délku života psů lze významně prodloužit

80%

Pro každého majitele psa je zcela zásadní otázka, jak dlouho bude můj věrný přítel naživu. Zjistěte jakého věku se průměrně dožívá váš pejsek.

  • 34 441x

Designoví psi: kříženci, nebo nová plemena?

80%

V dnešní době jsou velmi moderní kříženci různých čistokrevných plemen. Tito psi se nazývají hybridi nebo také designoví psi. Existuje jich velké množství a rozšířeni jsou zejména v Americe. My se zaměříme na ty, se kterými se můžete setkat u nás v České

  • 21 861x

Přepočet věku psa na roky lidské

100%

Pokud vlastníte psa, určitě jste se už setkali s tvrzením, že vynásobíme-li věk psa v letech sedmi, získáme přepočet na roky lidské. Toto není až tak pravda. Vlastně pravda je, že celé je to mnohem komplikovanější.

  • 7 057x

Mohou psi rozpoznat lidské zdravotní problémy?

100%

Zřejmě nejpozoruhodnější oblastí, na kterou se upíná stále větší pozornost, je dovednost některých psů diagnostikovat rakovinné onemocnění, a to i v natolik brzkém stadiu, v němž ho nedokážou zachytit ani ty nejcitlivější zdravotnické přístroje.

  • 9 208x

Střípky o pejskařích z celého světa / Pes a jeho pán napříč kontinenty

80%

Pes patří bezpochyby mezi nejvyhledávanější domácí mazlíčky. Na světě žijí stovky milionů nadšených chovatelů psů, kteří na svoje chlupaté svěřence nedají dopustit. Psi pro ně představují plnohodnotné členy rodiny a cenné společníky...

  • 38 074x

Pozná můj pes, že jsem těhotná?

100%

Může pes rozpoznat těhotenství u ženy a mění na základě této skutečnosti své chování?

  • 9 515x

10 důvodů, proč si pořídit psa

100%

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak obrovský přínos má pro každého pejskaře jeho čtyřnohý chlupatý kamarád?

  • 93 028x

Největší plemena psů

80%

Většina obřích psích plemen má za sebou pestrou historii dlouhou více jak dva tisíce let. Patří mezi zcela nejstarší plemena na světě. Psí velikáni byli vždy obdivováni pro svou majestátnost a ohromnou sílu...