topovat ověřit
05.01.2016 / 05.01.2016

Vzory kupní smlouvy

  • Kupní smlouva pro pejska s PP i bez PP
80%
Náhled

Tento vzor kupní smlouvy slouží jako informační prostředek při koupi štěněte či psa s průkazem původu / bez průkazu původu.

Každé plemeno psa má jiné nároky na body v popisu psa - do smlouvy je možné dle potřeby doplnit zdravotní vyšetření, kontroly a výsledky psa, je-li nutné je uvádět a smlouvu je nanejvýš vhodné přizpůsobit každému plemeni psa dle jeho standardu. Rovněž každý chovatel si poupraví podmínky smlouvy, smlouva slouží pouze jako informační zdroj pro kupce, kteří pořízení štěněte či psa neberou na lehkou váhu a vybírají rozvážně.

Dle potřeby je také možné body ve smlouvě více rozvést či zcela odstranit a doplnit příslušný paragraf zákona, kterému koupě psa podléhá pro danou zemi, ve které je pes prodáván.

Kupní smlouva by měla být společně s daňovým dokladem nezbytnou součástí koupě jakéhokoliv psa či štěněte bez ohledu na rasu, věk či jiná specifika, protože je chráněn nejen zodpovědný chovatel a kupec, ale i tisíce dalších štěňátek, která by jinak byla prodávána ze stovek nevhodných chovů zcela anonymně a inzerent by skončil bez postihu.

 

Kupní smlouva pro psa s PP

Kupní smlouva pro psa bez PP

 

Tento dokument  je soukromým majetkem, jakékoliv  šíření jeho obsahu nebo jen částí je nelegální a bez souhlasu © webfordog.cz. Webfordog.cz nenese žádnou odpovědnost za jakékoliv právní či jiné spory vzniklé v souvislosti s tímto dokumentem, smlouva slouží pouze k informativním účelům a jako vzor. Tento dokument nijak neporušuje práva chovatelů či kupců vzhledem k jeho obsahu a úkonů z něho vyplývajících.

 

Štěňátko mopsíka

přečteno: 71 871x

Budeme rádi, když tento článek ohodnotíte :-)

80%

Co Vás zaujalo? Chybí Vám zde něco?
Napište komentář...